Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.herbalia.ro, sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos.
Herbalia isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nicio notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest website.

Garantii
Produsele comercializate de Herbalia (SC Greenvest Corp SRL) nu beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile. SC Greenvest Corp SRL garanteaza ca produsele comercializate pe site-ul www.herbalia.ro sunt produse originale. Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator (SC Greenvest Corp SRL), conform legislatiei in vigoare. Exista o perioada de timp intre 6 si 2 ani, prin care vanzatorul garanteaza ca bunul oferit este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/ comerciala. Aceasta poate fi mai mica, egala sau mai mare si nu face obiectul defectiunilor tehnice. Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului (SC Greenvest Corp SRL) lipsa de conformitate a produsului.

Declinarea responsabilitatii In cazul in care pretul bunului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau sunt afisate gresit, iar livrarea nu a fost inca efectuata, compania SC Greenvest Corp SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea bunului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita.

Imaginile bunurilor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar bunurile livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Taxe suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului, livrarea fiind gratuita. Compania nu percepe clientului nicio taxa suplimentara la cumpararea bunului. Pentru orice taxa perceputa in plus, va puteti adresa imediat la adresa de e-mail contact[@]herbalia.ro (fara paranteze patrate).

Obligatiile dvs de inregistrare
In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs, iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii.In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Returul produselor
Consumatorul are dreptul să renunțe la produsele achiziționate la distanță conform O.G. 34/2014 în cazul în care este nemulțumit de performanțele sau calitatea produsului, sau dacă constată că produsul nu corespunde cerințelor sale. Produsele se pot returna, în termen de 30 de zile calendaristice de la primire, în ambalajul original, chiar daca acestea au fost PARTIAL consumate.

Perioada de retur este de 30 de zile.

Contravaloarea produselor comandate se va returna clientului în maxim 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului de retur si a formularului de retur, exclusiv prin virament bancar. Pentru a putea returna un produs este necesara completarea Formularului de retur pe care il gasiti aici si trimiterea acestuia semnat, la adresa de e-mail contact[@]herbalia.ro, precum si trimiterea unei copii in coletul de retur.

Nu se vor accepta colete pentru care nu exista in baza noastra de date un Formular de retur. Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise (vezi “Formularul de retur”) în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Suma înapoiată NU include cheltuielile de transport. Produsele, nu se pot returna decât în ambalajul cu care au fost expediate și împreună cu “Formularul de retur“. Costul transportului produselor mai sus menționate revine în responsabilitatea clientului. În cazul în care produsul a fost achiziționat într-o perioadă în care este în vigoare o ofertă de transport gratuit, dacă produsul va fi returnat, se va reține din valoarea acestuia costul de expediere suportat inițial de SC Greenvest Corp SRL.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea (DPD). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de către client. În cazul în care expediați coletul cu plata la destinație, vom fi nevoiți să facturăm contravaloarea transportului plus costul kilometrilor adiționali, dacă este cazul. După ce ați completat “Formularul de returnare“ vă rugăm să expediați produsul, prin curier rapid la adresa Greenvest Corp SRL, jud. Neamt, PiatraNeamt, Str. Dragos-Voda, 164, precizând pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expediere.

Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor, puteti folosi formularul de contact din sectiunea “Cum functioneaza garantia Satisfacut sau Rambursat” din pagina de Intrebari Frecvente.

Securitatea datelor personale
Datele personale care sunt furnizate de dvs vor fi folosite doar in modul in care a fost declarat in Politica de confidentialitate.

Proprietate intelectuala
Intreg continutul site-lui www.herbalia.ro - imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - precum si alte materiale trimise dvs prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs prin orice alta metoda, sunt proprietate www.herbalia.ro (SC Greenvest Corp SRL) si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectie drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos - Utilizarea continutului - atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

Utilizarea continutului
Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul www.herbalia.ro doar pentru utilizarea dvs personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul www.herbalia.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea Herbalia (SC Greenvest Corp SRL):

Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului www.herbalia.ro.
Reproducerea sau stocarea continutului www.herbalia.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.herbalia.ro asupra continutului www.herbalia.ro.

Cererile de utilizare a continutului www.herbalia.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: contact[@]herbalia.ro (fara paranteze patrate).

Frauda
Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul www.herbalia.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.herbalia.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.