Provocarea #4 : Lista cu motivatie zilnica

Nu iti gasesti motivatia de a slabi? Fa o lista cu beneficiile pe care le poti avea si pastreaza-l aproape de tine mereu pentru a-l citi cat mai des.

Concentreaza-te pe beneficii…

 

Beneficiile slabitului

 

Voi avea mai multa energie.

Ma voi simti mai lejer.

Nu voi mai avea grija bolilor pe care le pot avea.

Ma voi simti mai atractiv si mai sigur pe mine.

Voi simti ca am controlul vietii mele.

Ma voi simti mandru de mine.

Voi putea sa calatoresc mai mult.

Voi arata minunat pentru nunta copilului meu.

Voi putea sa ma joc cu nepotii mei.

 

list-herbalia

 

 

Daca te simti tentat sa mananci alimente nesanatoase, citeste lista cu beneficiile slabitului. Gandeste-te la ea. Care sunt consecintele? Te vei simti mai aproape sau mai departe de scopul tau de a fi mai sanatos si de a fi mai slab?

 

Secretul pentru a ramane motivat este sa te focalizezi pe beneficiile pe care le poti avea urmarind un stil de viata sanatos si slabind kg suplimentare. Concentreaza-te pe lucrurile pozitive. Ce castigi din a slabi? Imagineaza-te ca pe o persoana din departamentul de vanzari si ca vrei sa vinzi aceasta imagine tie insuti. Beneficiile sunt atat de puternice incat te vei indragosti de versiunea mai sanatoasa a ta si vei face tot ce este necesar pentru a obtine ceea ce iti doresti. Trebuie sa te convingi sa renunti la asteptarile de scurta durata si sa vezi imaginea de ansamblu, imaginea de lunga durata.

 

De exemplu, vei avea mai multa energie, te vei simti mai lejer, nu vei mai avea grija colesterolului si a tuturor bolilor posibile cauzate de obezitate, te vei simti mai atractiv, vei putea calatori mai mult, vei arata minunat pentru nunta copilului tau, te vei juca cu nepotii tai, etc.

 

Nu te focaliza pe gandirea ca renunti la ceva. Sa te simti trist pentru ca urmeaza sa renunti la un stil de viata nesanatos, te va face doar sa vrei sa fii rebel. Gandeste-te ca ai mancat toate lucrurile astea nesanatoase pentru suficient timp. Ai fost deja in acel loc si stii foarte bine care sunt consecintele.

 

Acum esti incantat sa fii matur si responsabil si stii ca este timpul de a avea un stil de viata sanatos.

 

Timp de gandire…

  • Care sunt beneficiile slabitului?

 

  • Cum ma voi simti fizic?

 

  • Cum ma voi simti psihic?

 

  • Cat de des am citit aceste beeficii astazi?

 

  • Ce pot sa fac pentru a ramane concentrat pe beneficiile de lunga durata, si nu doar pe cele de scurta durata¬†?

 

  • Ce pot face pentru a continua sa ma gandesc la beneficiile mancatului sanatos si cu moderatie, deopotriva sentimentului de deprivare?

 

Toate cele bune, Echipa Herbalia!

herbalia

 




LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url