Provocarea #2 : “DA ! Acum si pentru totdeauna …”

PROVOCAREA-2-herbalia

PROVOCAREA #2 : Schimba-ti gandirea de azi. Angajamentul tau catre alegerea obiceiurilor sanatoase iti va schimba corpul, mintea si gandirea astazi si pentru totdeauna.


“DA ! ACUM SI PENTRU TOTDEAUNA …”

Imi promit mie, pentru mine, ca de astazi inainte voi avea grija sa ma iubesc mai mult, spiritual si fizic.

Alegem sa investim in educatie pentru a fi mai buni si pentru a avea o cariera. Alegem sa avem un loc de munca pentru a fi independenti financiar. Alegem locul in care locuim, masina pe care o conducem asa incat sa se potriveasca cu nevoile noastre si pentru ca vrem sa fim mai fericiti. Facem alegeri tot timpul pentru a ne asigura bunastarea si fericirea. Daca nu decizi sa faci acelasi lucru cu sanatatea ta, care sunt consecintele pe termen lung? De exemplu: risc de diabet, colesterol ridicat, incheieturi slabite pentru ca trebuie sa caram o greutate mai mare tot timpul, nu ne simtim atractivi, depresie, etc.

Pentru a face o schimbare, nu trebuie sa iei numai o decizie, ci trebuie sa faci un angajament catre tine si catre cei dragi tie pentru a alege un stil de viata sanatos. Acest angajament este foarte serios, la fel ca si casatoria, sau cand semnezi un contract. Iti dai cuvantul ca vei lucra in fiecare zi la pastrarea acestei promisiuni. Nu vei renunta. Te astepti ca vei intampina greutati si totusi vei persevera. Stii ca acest contract nu se va termina. Este pentru tot restul vietii.

Pentru a nu fi complesit de amplitudinea acestei decizii si pentru a nu-ti fi frica de esec, cel mai bine este sa ne facem mici promisiuni in fiecare minut, ora si zi.

Timp de gandire…

Exemplu de contract:

Aleg sa imi iau angajamentul de a avea grija de sanatatea mea. Promit ca voi face din sanatatea mea prima prioritate numarul unu incepand de astazi. Sunt dispus sa imi asum responsabilitatea pentru alimentele pe care i le furnizez corpului meu, pentru activitatea fizica pe care o voi face si pentru a-mi pastra nivelul de stres la limite cat mai mici.

ACUM, promit ca…

Toate cele bune, Echipa Herbalia

slabire-herbalia-romania
LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url