Provocarea #1 – Sterge cuvantul „dieta” din vocabular

PROVOCAREA-1-herbalia

NU ESTI LA DIETA…

Te intrebi de ce dieta nu functioneaza?

Studiile de statistica “Weight Discrimination: A waste of Talent, The Council on Size and Weight Discrimination. (18 Iulie, 2011, pe http://www.cswd.org/index.html)” arata ca 95% din diete esueaza si ca vei pune la loc kilogramele pierdute in urmatorii 1-5 ani.

Cuvantul “dieta” implica o schimbare pe termen scurt. Focalizarea pe pierderea kilogramelor nu este suficienta. Studiile arata ca focalizarea pe beneficiile de sanatate in general datorate mancatului sanatos si activitatilor fizice duc la o schimbare pe termen lung si opreste efectul “yoyo”.

Concentreaza-te pe obtinerea unei sanatati corporale in general, in fiecare zi, si greutatea va scadea ca rezultat direct al acestui fapt. Astfel se va crea o schimbare in subconstientul tau. Aceasta este un angajament intern de a avea grija de corpul tau mai profund decat a fi fixat pe aparentele externe produse de pierderea greutatii si de dorinta de a arata bine.

Desigur, sa aratam bine si sa ne simtim bine este foarte important, dar putem considera o provocare sa ramanem motivati in a observa rezultate zilnic. Acest lucru te va ajuta sa ramai concentrat pe rezultate concrete si te va ajuta sa vezi progresul general, desi cantarul nu reflecta schimbarile pe care le-ai facut. Poate fi extrem de dureros sa nu vedem rezultatele si pe cantar(de vazut urmatoarea provocare).

ACUM, tu adopti un stil de viata sanatos ce va dura toata viata. ACUM, adopti obiceiuri sanatoase de a manca ce te vor tine toata viata. Acest stil de gandire te va ajuta sa ramai focalizat, motivat si incurajat in fiecare zi, ajutandu-te sa pierzi greutatea si sa pastrezi progresul obtinut.

Sa obtii o greutate optima pentru sanatatea ta este un scop de lunga durata ce necesita atentie constanta. Acest proces este la fel ca si condusul, tot timpul observi ce este in jurul tau, dar totusi ramai concentrat pentru ca stii unde vrei sa ajungi. A fi constient de ceea ce gandesti, ce mananci si ce efecte au alimentele din fata ta asupra corpului tau va deveni parte din gandirea ta in fiecare zi.

Adu-ti aminte ca si atunci cand esti in vacanta sau in concediu, corpul vine la pachet cu tine!

REFLECTIILE MELE

 

 

Toate cele bune ! Echipa Herbalia

slabire-herbalia-romania
LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url