Intrebari frecvente


Unde sunt fabricate produsele Herbalia ?
Toate produsele Herbalia sunt fabricate in laboratoare certificate franceze. Toate normele de securitate si de igiena sunt respectate.
Trebuie sa fac sport sau sa urmaresc o dieta pe durata programului Herbalia ?
o Practicarea unui sport si urmarirea unei diete este recomandata dar nu obligatorie pe durata utilizarii programului Herbalia.
o Produsele Herbalia trebuie utilizate doar in cadrul unui mod de viata sanatos si sa nu fie utilizate ca un substitut al unei alimentatii variate si echilibrate.
Sunt la menopauza, pot folosi produsele Herbalia?
o Da, produsele Herbalia nu sunt contraindicate femeilor la menopauza. Este recomandata totusi consultarea medicului dumneavoastra in cazul in care aveti dubii.
Iau un anumit tip de tratament sau sufar de o anumita afectiune, pot folosi produsele Herbalia?
o Da, produsele Herbalia pot fi consumate in combinatie cu orice medicament si chiar daca suferiti de o afectiune cronica sau nu. Este recomandata totusi consultarea medicului dumneavoastra in cazul in care aveti dubii.
Este plata securizata?
o Plata online este 100% securizata de catre partenerul nostru bancar.
Care sunt metodele de plata?
o Plata online se realizeaza doar cu card bancar Visa sau Mastercard; plata este 100% securizata de catre partenerul nostru bancar.
o Plata in ramburs la domiciliu este de asemenea posibila, aceasta metoda reprezinta plata numerar la primirea coletului, suma achitata de dumneavoastra fiind exact suma comenzii finale, pentru care veti primi detaliile prin e-mail la finalizarea comenzii
Care este durata livrarii?
o Maxim 3 zile de la confirmarea comenzii.
o Cel putin 3 zile de la confirmarea comenzii pentru zonele izolate.
o Dupa finalizarea comenzii veti primi un cod de identificare prin care puteti urmari evolutia pachetului dumneavoastra.
Cum functioneaza garantia “Satisfacut sau Ramburs”
o Pana la sfarsitul perioadei aferente programului pe care l-ati comandat puteti fi rambursat daca nu sunteti satisfacut de rezultate.
o Pentru a consulta conditiile si metodele de ramburs va rugam sa consultati pagina de Termeni si Conditii generale disponibila aici
o Daca dupa consultarea paginii de Termeni si Conditii, sectiunea “Returul produselor”, inca aveti nelamuriri, ne puteti contacta prin e-mail folosind formularul de contact de aici.